Elektroniikka

Elektroniset laitteet voivat tehdä seniorien arjesta paljon helpompaa ja mukavampaa. Tässä on muutamia myynnissämme olevia esimerkkejä elektronisista laitteista, jotka voivat tehdä seniorien arjesta helpompaa:

Robotti-imuri: Robotti-imurit ovat erityisen hyödyllisiä seniorien kannalta, koska ne tekevät imuroinnin automaattisesti ilman, että ihmisen tarvitsee tehdä sitä itse. Robotti-imurit liikkuvat huoneessa itsenäisesti ja imuroivat lattiat tehokkaasti. Ne ovat helppokäyttöisiä ja ne voi ohjelmoida imuroimaan huoneen säännöllisesti, jolloin seniorien ei tarvitse huolehtia siitä itse. Riittää, että tyhjentää robotti-imurin pölysäiliön imuroinnin päätteeksi.

Avaimien löytäjä: Myös seniorien on usein vaikea muistaa, missä he ovat säilyttäneet avaimensa. Tämä voi aiheuttaa stressiä ja huolta, jos avaimia ei löydy. Avaimien löytäjä on pieni elektroninen laite, joka kiinnitetään avaimien tai matkapuhelimen päähän. Laite lähettää signaaleja, jotka voi havaita erillisellä lähettimellä, jos avaimet katoavat. Näin seniori voi helposti löytää avaimensa, kun tarvitsee niitä.

Helppokäyttöinen kaukosäädin: Monilla on kotona useita erilaisia laitteita, kuten televisio, digiboksi ja äänentoistojärjestelmä. Näiden laitteiden kaukosäätimet voivat olla hankalia käyttää, erityisesti jos niiden painikkeet ovat pieniä tai vaikeasti luettavissa. Helppokäyttöisessä kaukosäätimessä on suuret ja selkeät painikkeet, joita on helppo painaa ja joista on selvästi nähtävissä, mitä niillä tehdään. Tällainen kaukosäädin on erityisen hyödyllinen seniorille. Se myös ehkäisee väärien nappien painamisen ja täten esim. asetusten muuttamisen.

Helppokäyttöinen radio: Seniorien on usein vaikea käyttää tavallisia radiota, koska niiden ohjelmistot ja painikkeet voivat olla hankalia. Helppokäyttöinen radio on erityisen hyödyllinen seniorille, joka haluaa kuunnella suosikkimusiikkiaan tai radiota helposti ja vaivattomasti. Se sisältää usein vain tarvittavat perustoiminnot, kuten äänenvoimakkuuden säätämisen ja kanavien vaihtamisen. Laite on myös visuaalisesti selkeä ja helppolukuinen, joten sen käyttö on vaivatonta.

Suurennuslasi: Seniorit voivat kärsiä näkökyvyn heikkenemisestä ikääntymisen myötä. Tämä voi tehdä pienikokoisen tekstin lukemisesta vaikeaa. Suurennuslasi LED-valolla on elektroninen laite, jolla seniori voi suurentaa tekstiä, jotta se on helpommin luettavissa. Laite on kätevä apuväline esimerkiksi kirjojen, lehtien tai pakkausmerkintöjen lukemiseen.

Tutustu valikoimaamme erilaisia elektronisia apuvälineitä alla.

Tuotteita yhteensä 36 kpl.

Lataa...