Seniorikengät

Seniorin jalkineet erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä sisälle että ulos. Leveällä lestillä tai helposti puettavat. Valitse tilanteeseen sopivat seniorikengät valikoimastamme.

Seniorikengät ovat erityisen tärkeitä iäkkäille ihmisille, koska ne tarjoavat lisää tukea ja turvallisuutta jokapäiväiseen liikkumiseen.

Seniorikengät on usein valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, jotta ne olisivat mukavat käyttää pitkänkin päivän aikana. Ne myös tarjoavat hyvän tukevan pohjan, joka auttaa vähentämään mahdollisia kaatumisia ja loukkaantumisia. Monet seniorikengistä ovat myös vettähylkiviä tai vedenkestäviä, jotta ne pysyisivät kuivina sateisellakin säällä.

Niissä voi olla myös käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten vetoketjut tai tarranauhat, jotka auttavat pukemaan ja riisumaan kengät helposti.

Seniorikengät ovat erinomainen valinta ikääntyneille, jotka haluavat säilyttää itsenäisyytensä ja turvallisuutensa liikkumisessa. Ne tarjoavat tarvittavaa tukea ja turvallisuutta arkeen sekä mahdollistavat aktiivisen ja terveellisen elämäntavan ylläpitämisen myös ikääntyessä.

Tuotteita yhteensä 10 kpl.

Lataa...