• Yölasta plantaarifaskiitin hoitoon
  • Yölasta plantaarifaskiitin hoitoon
  • Yölasta plantaarifaskiitin hoitoon
  • Yölasta plantaarifaskiitin hoitoon

Yölasta plantaarifaskiitin hoitoon

29,90 €
  i   Alin hinta 30 päivän aikana: 29,90 €
59,90 € (Säästä 30,00 €)

Yölasta auttaa lievittämään plantaarifaskiitin aiheuttamaa kipua venyttämällä jalkaa yön aikana. Säädettävä ja pehmustettu.

Varastossa
  Kotimainen kauppa.

Oma varasto Jyväskylässä.

  Toimitus vain 3,90 €.

Yli 100 € tilaukset ilmaisella toimituksella.

  Perustettu vuonna 2017.

Vakavarainen yritys.

Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.

Yksinoikeudella Senioreiden kaupalle teetetty malli, jossa parantelimme tuen ominaisuuksia!


TARJOUKSESSA PUOLEEN HINTAAN!

Helposti kiinnitettävä tarranauhojen ansiosta. Säädettävä jalalle sopivaksi miellyttävillä pehmusteilla. Venytyksen määrä säädettävissä.

Pidettävä jalassa yön yli, jotta aamuinen kipu helpottaa ja jänne ei pääse yön aikana ärtymään. Edistää plantaarifaskiitin paranemista.
Saat tuotteen mukana myös harjoitusohjelman plantaarifaskiitin päihittämiseksi. 

Plantaarifaskiitti voi pitkittyessään johtaa kivuliaaseen luupiikkiin ja se on seurausta jalkapohjan kalvojänteen kiinnitysalueen tulehduksesta. Yölasta venyttää jalkapohjan kalvojännettä ja samalla lämmittää jalkapohjaa, jotta kudoksen elastisuus lisääntyy ja venytys tehostuu. Tukea tulisi käyttää öisin 4 - 6 viikon ajan.


Valitse kolmesta eri koosta.


Yölasta on suomalaisten lääkäreiden suosittelema hoitomuoto plantaarifaskiitin hoitoon.

Jos kävellessä sattuu kantapäähän. Mietit mistä vaiva voi johtua ja törmäät termiin plantaarifaskiitti. Plantaarifaskiitti kuullostaa terminä erikoiselta ja sinänsä ei lääketieteestä tietämättömälle kerro juuri mitään. Nimi kuitenkin kertoo vaivan luonteen, sillä plantaarifaskiitti on nimensä mukaisesti jalkapohjan jännekalvon rappeuma. Kansankielellä sitä kutsutaan luupiikiksi. Plantaarifaskiitin aiheuttama kipu paikantuu tyypillisimmin kantapään etupuolelle keskiviivaa tai kantapään sisäsyrjään. Vaiva on yleinen ja sille altistavat poikkeava rasitus, ylipaino ja pitkäkestoinen seisominen esimerkiksi seisomatyö.

Hoidossa tärkeintä on vähentää kantapään kokemaa rasitusta. Painon pudotuksen ja seisomisen välttämisen ohella voidaan kantapään alla käyttää myös pehmentäviä ja iskua vaimentavia tukia. Tiedetään myös että jalkapohjan säännöllinen venyttely edistää paranemista. Venyttelyssä voi oikaista hankkimalla yöaikaan pidettävän jalkapohjaa venyttävät apuvälineen: yölastan.

Kaikesta haitasta ja kivusta huolimatta plantaarifaskiitti on lopulta paraneva vaiva, joka hyvin harvoin jää pysyväksi harmiksi.

Kurkkaa myös pidempi artikkeli aiheesta:

Lue lisää plantaarifaskiitin hoidosta artikkelistamme


Plantaarifaskiitin hoidossa hyviä apuvälineitä ovat myös tukipohjallinen plantaarifaskiitille (kokonainen), tukipohjallinen plantaarifaskiitillekantapään geelituki ja jalkaholvin tuki.

Käsin pestävä maksimissaan 40 asteen lämpötilassa ja kuivatettava vapaasti tuulettuen. Tuen alla ei saa käyttää yhtä aikaa rasvoja, voiteita tai öljyjä. Tuen käyttö on lopetettava mikäli iholle tulee ihottumaa.


Kommentit (6)
(5.0)

Muita tuotteita samassa kategoriassa

Lataa...