Selkä

Selkäkipu on yleinen vaiva, jota monet ihmiset kokevat jossain elämänsä vaiheessa. Onneksi on olemassa useita apuvälineitä, jotka voivat auttaa lievittämään selkäkipua. Tässä on muutama myynnissämme oleva esimerkki:

Hierontamatto on yksi suosituimmista välineistä selkäkipujen lievitykseen. Matto on tarkoitettu asetettavaksi selkänojalle tai tuolille, ja sen pinnassa on erilaisia hierontapisteitä, jotka stimuloivat lihaksia ja auttavat rentouttamaan niitä. Matto on helppo käyttää ja se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat lievittää selkäkipua kotona.

Hierontatuoli on toinen hyvä vaihtoehto selkäkipujen lievitykseen. Tuoli on varustettu erilaisilla hierontatoiminnoilla, kuten pyörivillä päillä, jotka stimuloivat lihaksia ja auttavat rentouttamaan niitä. Tuoli on myös erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat lievittää selkäkipua kotona.

Lihasvasara on pieni ja kätevä väline, jota voi käyttää lihasten hieromiseen ja rentouttamiseen. Vasaraan on erilaista päitä, jotka stimuloivat lihaksia ja auttavat rentouttamaan niitä. Lihasvasaraa voi käyttää itse tai pyytää jotakuta hieromaan sen avulla.

Ristiseläntuki auttaa pitämään selkärangan oikeassa asennossa ja vähentämään painetta selkärangan hermojuurille. Ristiseläntuki on erityisen hyödyllinen pitkään istuttaessa tai fyysisesti raskaissa työtehtävissä.

Seniorituolit on suunniteltu siten, että tuoleille istuminen ja nouseminen on tavanomaista tuolia helpompaa.

Selkäkipu voi olla hyvin vaikeaa ja siihen voi liittyä muitakin oireita, kuten jäykkyyttä ja kipua liikkeessä. Siksi on tärkeää hakea apua ja neuvoa lääkäriltä tai fysioterapeutilta, jos selkäkipu vaivaa sinua. Lääkäri tai fysioterapeutti voi auttaa sinua määrittämään sopivat apuvälineet sekä antamaan ohjeita liikuntaratkaisuista ja muista keinoista, joiden avulla voit lievittää selkäkipua.

Tuotteita yhteensä 16 kpl.

Lataa...