• Miesten inkontinenssihousut
  • Miesten inkontinenssihousut
  • Miesten inkontinenssihousut
  • Miesten inkontinenssihousut

Miesten inkontinenssihousut

49,90 €

Mukavat ja käytännölliset miesten inkontinenssihousut, valmistettu 100% puuvillasta, tarjoavat erinomaisen mukavuuden ja hengittävyyden. Pestävät ja uudelleenkäytettävät.

  Kotimainen kauppa.

Oma varasto Jyväskylässä.

  Toimitus vain 3,90 €.

Yli 100 € tilaukset ilmaisella toimituksella.

  Perustettu vuonna 2017.

Vakavarainen yritys.

Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.

Mukavat ja käytännölliset inkontinenssihousut miehille

Materiaali: Housut on valmistettu 100% puuvillasta, kun taas imukykyinen sisäosa koostuu 70% viskoosista ja 30% polyesteristä. Nämä miesten inkontinenssihousut tarjoavat erinomaisen mukavuuden ja hengittävyyden ja istuvat puristamatta mutta tiukasti ylle.

Viisikerroksinen imukykyinen rakenne: Hyvin suunniteltu viisinkertainen rakenne varmistaa, ettei virtsa vuoda ja tarjoaa moninkertaisen suojan.

Pestävät ja uudelleenkäytettävät: Inkontinenssihousumme ovat pestäviä puuvillahousuja, joiden muoto säilyy pesusta huolimatta. Imukykyisen tyynyn paksuuden vuoksi kuivuminen kestää jonkin aikaa.

Suunniteltu miehille: Ihanteellinen kevyestä inkontinenssista kärsiville, pitkille automatkoille, lyhyille ulkoiluille tai leikkauksen jälkeiseen käyttöön.

Voimakkaasta pidätyskyvyttömyydestä kärsiville tuote ei välttämättä tarjoa tarpeeksi pitoa. Osto suositellaan tehtäväksi virtsan vuotomäärän perusteella, ja tuote voi imeä kerralla jopa 200 ml virtsaa. Turvallisuus ja mukavuus yhdistyvät näissä käytännöllisissä inkontinenssihousuissa miehille.


Muita tuotteita samassa kategoriassa

Lataa...