• Kynsileikkuri liukumattomilla kädensijoilla
  • Kynsileikkuri liukumattomilla kädensijoilla

Kynsileikkuri liukumattomilla kädensijoilla

13,90 €

Uudistettu kynsienleikkuulaite ergonomisella kahvalla ja vastusmekanismilla, joka tekee kynsien trimmaamisesta helppoa ja vaivatonta.

Viimeiset tuotteet varastossa
  Kotimainen kauppa.

Oma varasto Jyväskylässä.

  Toimitus vain 3,90 €.

Yli 100 € tilaukset ilmaisella toimituksella.

  Perustettu vuonna 2017.

Vakavarainen yritys.

Kunnat, hoivakodit ja edunvalvonta-asiakkaat

Tilaa sähköpostilla info@senioreidenkauppa.fi Laskutamme halutessanne omaisia tai edunvalvojia paperi- sähköposti- tai verkkolaskulla.

Viestiin: tilattavat tuotteet, toimitusosoite, haluttu toimitustapa (perille tai automaattiin) sekä laskutustiedot.

Uudistettu kynsienleikkuulaite pitävillä otteillaVastusmekanismilla varustettu kynsienleikkuulaite tarjoaa pitävät otteet, jotka tekevät kynsien trimmaamisesta vaivatonta.Kynsien hoitaminen voi olla haastavaa, mikäli käsissä ei ole riittävästi voimaa tai sormet eivät toimi optimaalisesti. Perinteiset kynsisakset vaativat käyttäjältä voimaa ja ketteryyttä, mutta tämä leikkuulaite muuttaa kynsienhoitorutiinin paljon yksinkertaisemmaksi. Sinun tarvitsee ainoastaan painaa vivusta, jonka jälkeen se palautuu itsestään. Paksu, ergonomisesti muotoiltu ja pitävä kahva takaa, että laitetta on miellyttävä ja turvallinen käyttää.Integroidun vastusmekanismin ansiosta vivun voi päästää irti ja se palautuu itsekseen, mikä vähentää tarvittavan voiman määrää. Pitoa parantavan materiaalin ansiosta leikkaaminen on tarkempaa ja hallittua. Ergonomisesti suunniteltu leikkuulaite myös lievittää käden nivelten kuormitusta. Kynsien leikkaaminen voi muuttua huomattavasti helpommaksi tällaisen työkalun avulla, erityisesti jos käden pienmotoriikka on heikentynyt.Ominaisuudet ja edut:

  • Vastusmekanismi helpottaa käyttöä
  • Ergonomisesti muotoiltu kahva
  • Pitoa parantava materiaali
  • Vähentää tarvittavaa voimaa
  • Helpottaa käden nivelten kuormitusta
  • Sopii erityisesti heikentyneelle pienmotoriikalle

Muita tuotteita samassa kategoriassa

Lataa...