Jalat

Jalkojen kiputiloihin on olemassa useita erilaisia apuvälineitä, joiden avulla voi helpottaa oireita ja parantaa omaa jaksamista. Yksi tärkeimmistä apuvälineistä on tukipohjalliset, jotka tukevat jalkaa oikeaan asentoon ja jakavat kuormitusta tasaisesti. Tukipohjallisia on saatavilla erilaisia, ja niitä on saatavilla sekä ortopedisiltä liikkeiltä että apteekeista.

Hyvä apuväline kiputiloihin on myös erilaiset geelituet, jotka vähentävät turvotusta ja tukevat jalkaa. Geelituet ovat erityisen hyviä urheilullisille ihmisille, sillä ne auttavat jalkaa palautumaan nopeammin ja vähentävät kipua.

Mikäli kärsit plantaarifaskiitista, yksi yleinen hoitomuoto on yöllä puettava yölasta. Plantaarifaskiitilla tarkoitetaan jalkapohjan lihaksen tulehdusta, joka aiheuttaa voimakasta kipua jalkapohjassa ja jalkaterässä. Yölasta on hyvä apuväline plantaarifaskiitin hoidossa, sillä se auttaa jalkapohjan lihasta rentoutumaan yön aikana ja vähentää kipua.

Yölastan avulla jalkapohjan lihaksen saa pidettyä oikeassa asennossa, mikä helpottaa kipua ja auttaa jalkapohjaa palautumaan nopeammin. Yölastan avulla voi myös estää plantaarifaskiitin pahenemista ja parantaa omaa jaksamista. Yölasta on erityisen hyvä apuväline niille, jotka kärsivät plantaarifaskiitista ja joutuvat seisomaan paljon tai tekemään raskasta fyysistä työtä.

Yölastan käyttö on helppoa, ja se voidaan kiinnittää jalkapohjaan yön ajaksi. Yölastan käyttö on turvallista ja tehokasta, ja se voi auttaa plantaarifaskiitin hoidossa merkittävästi.

Jos jalkojen kiputiloihin ei auta tukipohjalliset tai geelituet, on syytä hakeutua lääkäriin. Lääkäri voi tehdä tarvittavat tutkimukset ja määrätä tarvittaessa lääkitystä tai muita hoitoja jalkojen kiputiloihin. On tärkeää hoitaa jalkojen kiputiloja ajoissa, sillä ne voivat johtaa vakaviin terveysongelmiin, jos niitä ei hoideta oikein.

Tuotteita yhteensä 28 kpl.

Polvituki
19,90 €
Lataa...